Локални избори 2021Политички партии

ГРОМ: Хакерски напади на профилот на Фејсбук на Стевчо Јакимовски

24 октомври 2021

24 октомври 2021

Почитувани,

Сакам да Ве известам дека во последниот период мојот профил на фејсбук каде што комуницирам со граѓаните е цел на континуирани хакерски напади на социјалните мрежи преку лажни кинески профили. Ги замолувам политичките противници за коректен финиш на политичката
кампања!

Со почит,

Центар за комуникации на ГРОМ

_________________________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close