Оригинални текстови

Граѓаните на Бардовци ја поздравија одлуката на Владата за дислоцирање на Прифатниот центар за странци

Долга беше борбата, веќе три месеци сме на улица. Направивме бројни средби со клучни политички фигури во нашата држава. Сепак, конечната заложба од македонски политичар, а со тоа подоцна и решението беше постигната на средбата во саботата (23.10.2021 година), помеѓу организациониот одбор на Граѓаните на Бардовци со министерот за правда во Владата на Република Северна Македонија, Бојан Маричиќ.

Back to top button
Close
Close