КултураКултура.Портал

Горјан Петревски ќе претстави две свои книги во КИЦ на Северна Македонија во Софија

Писателот кој пишува за млади читатели, Горјан Петревски утре ќе претстави две свои книги во Културно информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија.

Back to top button
Close
Close