СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Голем пожар уништи 200 куќи на карипски остров

Голем пожар уништи или оштети повеќе од 200 куќи и други објекти на островот Гуанаја, крај брегот на Хондурас.

Back to top button
Close
Close