Посетете ја новата веб страна на МИА
Линк во живоОпштество

Годишен брифинг на министерката Петровска со одбранбените аташеа во земјава (во живо)

Редовен годишен брифинг на министерката за одбрана Славјанка Петровска со одбранбени аташеа акредитирани во Северна Македонија во просториите на Регионалниот центар за односи со јавноста во касарната „Гоце Делчев“.

Скопје, 23 јануари 2023 (МИА) – Редовен годишен брифинг на министерката за одбрана Славјанка Петровска со одбранбени аташеа акредитирани во Северна Македонија во просториите на Регионалниот центар за односи со јавноста во касарната „Гоце Делчев“.

Back to top button
Close
Close