Посетете ја новата веб страна на МИА
Фотосервис

Гир и амбасадорите на ЕУ во посета на Охрид

Амбасадорите на земјите членки на ЕУ предводени од евроамбасадорот Гир во посета на Охрид

Back to top button
Close
Close