Европа

Германскиот суд одлучи дека плакатите против Зелените се опасни

Управниот суд на сојузната држава Саксонија нареди малата десничарска партија „Трет пат“ да ги отстрани предизборните плакати со слоганот „Зелените на бесилка“.

Back to top button
Close
Close