Видео изјаваЛокални избори 2021Политички партии

Герасимовски: Двојно повеќе лица ќе добијат нега во домот и ќе ги посетува матичен лекар

- Четири нови пензионерски домови најави Горан Герасимовски, кандидатот за градоначалник од Општина Центар од СДСМ и Коалицијата. Тој рече дека ќе се прошири и услугата Центар се грижи за возрасните кои ги опфаќа лицата над 60 години и се зголемува помошта за лицата со најниски пензии.

Back to top button
Close
Close