Локални избори 2021Политички партии

Георгиевски: Гази Баба е општина во која се инвестира за подобар живот на жителите

Ние не градиме споменици и фонтани, туку водоводи, канализации, градинки и училишта. Ние не ветуваме, туку посветено работиме и ги решаваме проблемите во секое населено место.

Back to top button
Close
Close