Фотосервис

Генералната секретарка на ОБСЕ, Хелга Шмид, во посета на Република Северна Македонија

Генералната секретарка на ОБСЕ, Хелга Шмид, во посета на Република Северна Македонија

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close