0_Магазин.ПорталЗанимливости

Гафови на светски лидери при „исклучен” микрофон

Не се случува тоа често, но јавноста понекогаш добива можност да дознае што навистина мислат светските големци еден за друг. „Политико“ ги разгледува случаите што се појавија на насловните страници, сведочејќи дека светската елита не е имуна на озборувањето „зад грб“, но пред несреќно вклучен микофон...

Back to top button
Close
Close