ОпштествоСкопје

Ганиу и Џаферовиќ во Чаир го одбележаа Меѓународниот ден на Бошњаците

Со положување свежо цвеќе на Спомен-обележјето посветено на невините цивилни жртви од геноцидот во Сребреница, градоначалникот на општина Чаир Висар Ганиу го одбележа 28 септември - Меѓународниот ден на Бошњаците во присуство на членот на Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ.

Back to top button
Close
Close