КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина

Во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ денеска се одржа втор форум на библиотечната унија на земјите од централна и источна Европа и Кина, при што беа претставени национални, градски и универзитетски библиотеки од земјите членки на унијата, потписнички на Декларацијата за културна соработка, како и библиотеки од нашата земја.

Back to top button
Close
Close