0_Web_АктуелноЛинк во живоПолитика

Врачување на признанието „Инженерски прстен“ (во живо)

Претседателот Стево Пендаровски ќе го врачи признанието „Инженерски прстен“ на најуспешните студенти кои дипломирале на факултетите што негуваат инженерски дисциплини во Република Северна Македонија.

Скопје, 23 јуни 2022 (МИА) –  Претседателот Стево Пендаровски ќе го врачи признанието „Инженерски прстен“ на најуспешните студенти кои дипломирале на факултетите што негуваат инженерски дисциплини во Република Северна Македонија.

Back to top button
Close
Close