БалканБалкан.ПорталСвет.Слајдер

Во Турција побарана дозвола за итна употреба на домашната вакцина Турковак

Министерот за здравство на Турција, Фехратин Коца денеска изјави дека е побарана дозвола за итна употреба на домашната вакцина против Ковид-19, Турковак од Турската агенција за лекови и медицински средства (ТИТЦК)

Back to top button
Close
Close