0_Web_АктуелноМакедонија.СлајдерОпштество

Во Тетово ќе биде поставена првата повратна вендинг машина

Првата повратна вендинг машина на Пакомак во Тетово ќе биде поставена денеска во 13:30 часот во Веро.

Back to top button
Close
Close