СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Во светот од Ковид-19 починале над пет милиони луѓе

Бројот на луѓе кои починале од Ковид-19 ширум светот надмина пет милиони, соопшти Универзитетот Џон Хопкинс, кој ги сумира податоците од државните и локалните власти, како и од медиумите и други сигурни извори

Back to top button
Close
Close