ЕвропаСвет.Слајдер

Во Русија ќе се одржат воени вежби на ОДКБ

Земјите-членки на Организацијата договор за колективна безбедност (ОДКБ) ќе одржат воена вежба Неуништиво братство 2021 на територијата на Русија од 8 до 12 ноември

Back to top button
Close
Close