Дописници МКДЛокални избори 2021

Во Прилепскиот регион досега нема најави за продолжувањето на гласањето по 19 часот

Во Прилеп, Кривогаштани и во Крушево досега нема најави за продолжувањето на денешното гласање на локалните избори по 19 часот, информираат од општинските изборни комисии.

Back to top button
Close
Close