0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталДописници МКДПолитика

Во Охрид Регионална конференција за реадмисија и зајакнување на капацитетите на структурите поврзани со миграцијата во Западен Балкан

Ефективните политики за враќање, реадмисија и реинтеграција на мигрантите, со целосно почитување на меѓународното право и стандарди, се централни аспекти на доброто управување со миграциите и главна тема за дискусија на Регионалната конференција за реадмисија и борбата против нерегуларната миграција во Западен Балкан што од денеска се одржува во Охрид.

Back to top button
Close
Close