Дописници МКДЛокални избори 2021Политички партии

Во Македонска Kаменица кандидатите за градоначалник го потпишаа Kодексот за фер и демократски избори

Во Македонска Каменица, пет кандидати за иден градоначалник на Општината го потпишаа Кодексот за фер и демократски избори.

Back to top button
Close
Close