Дописници МКДКултураКултура.Портал

Во Кратово промовирани две книги од Центарот за независни иницијативи

Во амфитеатарот на мини-градски парк „Карши бавча", Кратово денеска се одржа промоција на книгите „Приказна за кратовската пастрмајка" и „Да им дадеме душа на сламките".

Back to top button
Close
Close