ЕвропаСпорт.Слајдер

Во Италија ковид пропусницата го зголеми бројот на боледувања

Во Италија од 15 октомври кога се воведени задолжителни ковид пропусници за сите работни места забележан е раст на издадени боледувања

Back to top button
Close
Close