СветСвет.Слајдер

Во вооружен судир оштетена главната рафинерија во Либија

При вооружен судир во западниот дел на Либија оштетена е главната нафтена рафинерија, соопшти Националната нафтена компанија (НОЦ)

Back to top button
Close
Close