СветСвет.Слајдер

Во Авганистан има уште стотина американски државјани и резиденти

Во Авганистан има уште стотина американски државјани и резиденти, кои се подготвени да ја напуштат земјата, изјави неименуван претставник на Стејт департментот

Back to top button
Close
Close