Линк во живоОпштество

Вонредна прес-конференција на премиерот Ковачевски (во живо)

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата.

Скопје, 28 септември 2022 (МИА) – Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата.

Back to top button
Close
Close