0_Македонија.ПорталОпштество

Водостојот на реките под просекот за септември

Водостојот на повеќето реки низ државата е под просекот за септември, освен Вардар кај Демир Капија, покажуваат дневните мерења на Управата за хидрометеоролошки работи.

Back to top button
Close
Close