ОпштествоСкопје

Водоснабдувањето нормализирано, саниран уличниот дефект на ул.Јури Гагарин 62а

Од ЈП  Водовод и канализација информираат дека е саниран уличниот дефект на улица „Јури Гагарин“ 62а.

Back to top button
Close
Close