Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Љубомир Фрчкоски е неприфатлив за амбасадор во ОН

Љубомир Фрчкоски е неприфатлив за амбасадор на САД, и доби црвено светло од Вашингтон. Заев наместо да ја сфати пораката го предлага за амбасадор во ОН.

Back to top button
Close
Close