Политички партии

ВМРО – ДПМНЕ: ЈО да реагира на заканите кон кандидатот за градоначалник на Прилеп од ВМРО-ДПМНЕ Борче Јовчески

Во текот на вчерашниот ден преку социјалната мрежа фејсбук беа упатени закани по животот на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Прилеп, Борче Јовчески и неговото семејство. Зад ваквите напади и закани стои СДСМ, кои се директен мотиватор на говорот на омраза и заканите кон луѓе од ВМРО-ДПМНЕ.

Back to top button
Close
Close