Политички партии

ВМРО – ДПМНЕ: Никој не верува дека дрогата стоела во возилото 5 години на автопаркот на МВР

СДСМ го институционализираше криминалот! Дали возила на МВР се користат за шверц на дрога?!

Back to top button
Close
Close