Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Незадоволството меѓу земјоделците од власта е се поочигледно

Незадоволството меѓу земјоделците од власта е се поочигледно. А, незадоволството не може да се покрие со ниту една лага напишана во соопштенијата на СДСМ.

Back to top button
Close
Close