Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Народот сака промени, веднаш

Заев треба да си поднесе оставка од Влада и од СДСМ, 3 пати добива порака од народот и 3 пати продолжува со лажење и крадење.

Back to top button
Close
Close