Оригинални текстовиПолитички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалниците од СДСМ и ДУИ и досега имаа доволно средства за реализација на проекти

Локалните власти и досега имаа можност и средства да направат нешто за граѓаните. Арно ама функционерите на СДСМ и ДУИ парите наместо за проекти ги трошеа за партиски вработувања, нови возила, канцеларии, лаптопи и телефони, ручеци и слично.

Back to top button
Close
Close