Политички партии

ВМРО – ДПМНЕ: Весковски и Шилегов плаќале и до осум пати поскапо

Весковски и Шилегов првин најмиле фирма, таа ги завршила градежните зафати, а дури 2 месеци потоа распишале тендер за да ја исплатат фирмата. Но тука не застанува криминалот. Весковски и Шилегов плаќале услуги и до 8 пати поскапо од тоа што биле плаќани во време на ВМРО-ДПМНЕ.

Back to top button
Close
Close