Фотосервис

Владина делегација положи цвеќе во Меморијалниот центар АСНОМ во Пелинце

Владина делегација положи цвеќе во Меморијалниот центар АСНОМ во Пелинце

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close