0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерПолитика

Владата ќе ја одржи 109-та седница

На дневен ред на седницата, како што соопшти владината прес-служба, се повеќе предлози за изменување и дополнување на закони, предложени од Министерството за внатрешни работи, а се однесуваат на Законите за лично име, за лична карта, за патните исправи на државјаните на Република Северна Македонија за пријавување на живеалиште и престојувалиште на граѓаните и други.

Back to top button
Close
Close