0_Web_АктуелноГраѓански секторСкопје

Вело Родео во Градски парк во организација на „Еко Логик“

Со Вело Родео настан денеска во Градскиот парк во Скопје, Здружението на граѓани „Еко Логик“ се вклучува во одбележувањето на Европската недела на мобилност што се одржува од 16 до 22 септември.

Back to top button
Close
Close