КултураКултура.Портал

„Великата лирска песна“ – нова поетска книга од Санде Стојчевски

„Великата лирска песна“ е насловот на новата поетска книга од истакнатиот македонски поет Санде Стојчевски, објавена во издание на „Дијалог“ од Скопје.

Back to top button
Close
Close