0_Web_Актуелно0_МИА Истражува.ПорталБалканЕвропаИнтервјуСвет.Слајдер

Вајц за МИА: Многу сум критичен кон Вархеји поради неговата пристрасност кон Србија

Се обидуваме да го надминеме принципот на едногласност за пристапување на нови членки. Ова е суштинско прашање. Но, мора да живееме со ова, почит кон секоја земја дали е мала или голема. Мораме да убедуваме и да преговараме.

Back to top button
Close
Close