БалканБалкан.ПорталДописници СветСвет.Слајдер

Бугарската влада одлучи да го продолжи физичкиот попис до 10 октомври

Привремената бугарска влада одлучи да го продолжи рокот на попишувачите за една недела и тие ќе можат да ги посетуваат домаќинствата, зградите и домовите до 10 октомври.

Back to top button
Close
Close