Некатегоризирано

Брук: Недостигот на работна сила е голема тема

Недостигот на работна сила е голема тема што ќе биде во фокусот во наредните години, предупреди денеска извршниот директор на холандската компанија за посредување при вработување Рандстад, Жак ван ден Брук

Back to top button
Close
Close