ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Британската Влада размислува да ја повика армијата за решавање на кризата на бензинските пумпи

Британската Влада размислува да ја повика армијата да помогне во снабдувањето со гориво на бензинските пумпи, откако во некои реони на Британија 90 отсто беа принудени да затворат.

Back to top button
Close
Close