0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Брегу: Да почнеме со процесот на создавање на дигитален идентитет по примерот на ЕУ

Никогаш нема да можеже да ги достигнеме ЕУ стандардите, освен ако не почнеме со спроведување на актуелните европски регулативи и политики во регионот на Западен Балкан, порача генералната секретарка на Регионалниот совет за соработка Мајлинда Брегу, на последниот ден од четвртиот Дигитален самит на Западен Балкан, што се одржува во Подгорица.

Back to top button
Close
Close