0_Магазин.ПорталСцена

Болдвин пукал од непроверено оружје

Во пораката на својот интернет-простор, Светној рече дека Хана Гутјерез Рид, која тој не ја спомна по име, „не го проверила оружјето“, нешто што таа личност морала да го направи.

Back to top button
Close
Close