СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Бисли од ВФП: Само два отсто од богатството на Илон Маск може да го реши гладот ​​во светот

Мала група исклучително богати поединци може да помогне во справувањето со гладот ​​во светот само со мал дел од нивното богатство, вели директорот на Светската програма за храна при Обединетите Нации (ВФП), Дејвид Бисли.

Back to top button
Close
Close