Општински вестиСкопје

Без струја утре повеќе делови на Скопје

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров, Центар и Студеничани, соопштуваат од РЦУК - Скопје.

Скопје, 18 ноември 2021 (МИА) – Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров, Центар и Студеничани, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

Во периодот од 11:00 до 14:00 часот без напојување со електична енергија ќе останат корисниците од улицата „Франце Прешерн“ од број 60 до број 100 во населба Влае, Општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 09:00 до 12:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од улицата „Орце Николов“ (објектите во околината на Агенција за станбен и деловен простор), Општина Центар.

Во периодот од 13:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата 1 во селото Батинци, Општина Студеничани.

Во периодот од 08:25 до 11:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од улиците „Моцартова“, „Тиранска“, „Борис Бојаџиски“, „Бертранд Расел“ и „Пекљане“, Општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 08:30 до 13:00 часот без струја ќе бидат корисниците од во селото Ново село, улиците 1, 4, 108, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44 и ООУ „Тихомир Милошевски“, Општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 09:00 до 11:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Караорман“ (од бр. 5 до 25), Општина Центар.

Во периодот од 12:00 до 14:30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од улицата „Лука Геров“ од број 33 до број 43, Општина Ѓорче Петров.фф/дма/

Таг
Back to top button
Close
Close