Општински вестиСкопје

Без вода улиците „Самоилова“, „Јоаким Крчовски“, „Банатска“ и „380“

Без вода денеска од 9:40 часот ќе бидат корисниците на улиците „Самоилова“, „Јоаким Крчовски“, „Банатска“ и улицата 380 во Општина Центар.

Back to top button
Close
Close