Општински вестиСкопје

Без вода улиците „Миле Поп Јорданов“ и „Козле“, како и дел од Пинтија

Поради дефект на Ф 80мм на улица „Миле Поп Јорданов“, денеска без вода ќе бидат корисниците од оваа улица, како и дел од улицата „Козле“ и Австриската амбасада.

Back to top button
Close
Close