Скопје

Без вода неколку улици во Скопје

Поради уличен дефект на водоводна цевка Ф 2“.на улица „Детелин Војвода“ 1А, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на на оваа и на улиците „Црноризец Храбри“, „Митре Влахот“, „Блажо Орландич“, „Кресн“, „Илија Димовски-Гоце“, „Букобиќ“ и „Димитар Македонски“.

Скопје, 19 август 2022 (МИА) – Поради уличен дефект на водоводна цевка Ф 2“.на улица „Детелин Војвода“ 1А, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на на оваа и на улиците „Црноризец Храбри“, „Митре Влахот“, „Блажо Орландич“, „Кресн“, „Илија Димовски-Гоце“, „Букобиќ“ и „Димитар Македонски“.

Водоснабдувањето, како што информираат од РЦУК Скопје, ќе биде прекинато од 09:40 часот до завршување на дефектот. дма/сп/

Таг
Back to top button
Close
Close